Van den Berg Pluim-Vee:
Flexibele handelspartner voor slachtpluimvee


Van den Berg Pluim-Vee is een handelsbedrijf in slachtpluimvee. Wij stemmen het aanbod van pluimveehouders en de vraag van slachterijen op elkaar af. Door ons uitgebreide Europese netwerk kunnen wij op ieder gewenst tijdstip ieder denkbaar aantal en soort slachtpluimvee verhandelen. Tegen goede prijzen!


Betrouwbare schakel
Van den Berg Pluim-Vee is een betrouwbare schakel in de productieketen. Wij kopen slachtpluimvee op en zorgen voor vervoer van de dieren naar de slachterij. Met eigen vrachtwagens. Onze klanten hebben dus één aanspreekpunt, wat resulteert in tijdbesparing en kostenreductie.

Ondernemend als u
U verwacht van uw zakenrelaties een punctuele afhandeling van iedere opdracht. Van den Berg Pluim-Vee is net als u ondernemend en komt afspraken nauwgezet na. Kwaliteit en service staan hoog in ons vaandel en dat merkt u in de praktijk aan de gedrevenheid van onze medewerkers. Die gaan net even verder in dienstverlening en stellen zich zeer flexibel op.


Onze producten
Van den Berg Pluim-Vee is actief in de volle breedte van de pluimveesector. Dit maakt ons veelzijdig en zorgt ervoor dat we alle soorten slachtpluimvee verhandelen. Doordat we op Europese schaal werken kunnen we in feite iedere opdracht aan, ongeacht of het gaat om:

  • Moederdieren
  • Hanen
  • Slachtkippen
  • Vleeskuikens

Ons bedrijf heeft oog voor milieu en dierenwelzijn: wij vervoeren pluimvee conform de geldende wet- en regelgeving. Zo is er tijdens het transport voldoende ventilatie.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over samenwerken met Van den Berg Pluim-Vee? Neem dan contact op met een van onze medewerkers via +31 (0)318 482601.

Van den Berg Pluim-Vee
De Molenpol 23
6741 ZN Lunteren
The Netherlands
T +31 (0) 318 - 482601
F +31 (0) 318 - 485729
E info@vdb-lunteren.nl


< Terug naar boven